Informatie Over Windows 10

We lopen met je door de basisinstellingen of je krijgt een rondleiding. Daarvoor gebruikte ik Voodooshield, maar dat is geen freemium voor persoonlijk gebruik meer. Geekstogo geeft vaak goede info wat te gebruiken. Soms blijft er een grote hoeveelheid tijdelijke bestanden achter, dus het opschonen van temp directories is een goed idee, doe dat bij voorkeur direct na herstarten. Klik driversol.com/nl/drivers/motherboards/broadcom/broadcom-gnss-bus-driver-4752 vervolgens weer met de rechtermuisknop op de bovenste en selecteerKopiëren. Zoek deze driver vervolgens op Google zodat u hem kunt downloaden en kunt installeren.

  • Omdat het nieuwe aangemaakte account geen wachtwoord heeft, kun je meteen inloggen door erop te klikken.
  • Download SFCFix.ZIP en sla dit bestand ook op het bureaublad op.
  • Mocht je een keuze krijgen of er een schone installatie moet plaatsvinden of Persoonlijke bestanden en app behouden, kies dan voor deze optie.

“Ja, natuurlijk” Dan kan je via instellingen een app downloaden uit de Windows store om de S-modus te verlaten. Ook niet na een reset van de store en ik heb uiteindelijk de Windows 11 update moeten terugdraaien en weer terug in Windows 10 de s-modus uit moeten zetten. Als je huidige Windows 10-pc de meest recente versie van Windows 10 heeft en voldoet aan de minimale hardwarevereisten, zal de pc kunnen upgraden naar de nieuwe Windows. Niet alle Windows 10-pc’s die in aanmerking komen voor de upgrade naar de nieuwe Windows zullen tegelijkertijd de upgrade aangeboden krijgen.

Ga Aan De Slag Met Deze Gratis Schermopnametools!

Microsoft behoudt zich echter het recht voor de ondersteuning voor de gratis aanbieding uiteindelijk te beëindigen. Deze einddatum is niet eerder dan een jaar na algemene beschikbaarheid. Er zijn een paar manieren om erachter te komen. Als je momenteel op zoek bent naar een nieuwe pc, zoek dan naar “Gratis upgrade naar Windows 11” op het feitenlabel.

Wanneer u slechts soms een printscreen maakt, dan hebt u doorgaans voldoende aan de mogelijkheden die Windows standaard biedt voor het maken van een printscreen. Echter, wanneer u vaak een printscreen maken moet, dan zult u zien dat het maken van ervan stukken sneller gaat met een app die speciaal voor dit doel ontwikkeld is. Oorspronkelijk gemaakt om computergames op te nemen, heeft dit programma tegenwoordig ook de mogelijkheid je scherm en/ of webcam op te nemen. Met een gratis account kun je maximaal 10 minuten met watermerk in HD opnemen. Ook kun je selecteren welke microfoon er gebruikt wordt.

Wees verstandig en zet een herstelpunt terug met het ingebouwde programma van Windows. Een Windows-installatie neemt na verloop van tijd steeds meer ruimte op de harde schijf of de ssd in beslag. Schakel het gebruik van herstelpunten niet alleen in voor je eigen pc, maar ook voor pc’s van vrienden, familie en bekenden. Vooral op die pc’s is het lastig te achterhalen wat de reden van de huidige problemen is. Bevestig nogmaals de melding dat u systeemherstel niet kunt onderbreken en of u wilt doorgaan.

Internetverbinding

Voer deze in of kies ervoor om dit later te doen. Het installatieproces wordt niet onderbroken als je geen geldige productcode bij de hand hebt. Dit vraagje – dat alleen Windows Pro-klanten voorgelegd krijgen, kan bij het verkeerde antwoord een hoop problemen veroorzaken – signaleert Leonhard. Als de pc in kwestie voor persoonlijk gebruik is, maakt het antwoord niet veel uit. Anders krijgt men voor de pc een eigen/lokaal account naast het zakelijke Office-account, wat het leven behoorlijk kan compliceren. Het komt ook voor dat Windows 10 na een geslaagde installatie toch weer om de productactiveringssleutel vraagt als men vervolgens een schone installatie uitvoert.

Windows behoudt zich echter het recht voor om de support voor de gratis aanbieding uiteindelijk te beëindigen. Deze einddatum zal niet eerder dan één jaar na algemene beschikbaarheid worden vastgesteld. Als u wilt bekijken of uw huidige pc aan de minimale vereisten voldoet, raadpleeg dan onze Knowledge Base voor een lijst met geteste systemen. Het is een stuk eenvoudiger om uw bestanden en foto’s over te dragen naar een nieuwe pc wanneer u er vanaf uw huidige pc een back-up van maakt naar OneDrive. Tijdstip van de upgrade verschilt mogelijk per apparaat. Beschikbaarheid en functies van app verschillen per regio.

Leave a Comment

Your email address will not be published.